Редактор: e-mail: кадър bTVКолкото и да са големи заплатите на учителите, това

...
Редактор: e-mail: кадър bTVКолкото и да са големи заплатите на учителите, това
Коментари Харесай

Румен Радев в най-малката община на България: Има оттегляне на държавата от малките населени места и то е от много години

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Колкото и да са огромни заплатите на учителите, това не гранатира качествено обучение на ново равнище, каквото би трябвало да има в България. Това сподели президентът Румен Радев на първия образователен ден.

Устойчивата смяна в България стартира от смяната на просветителната политика и образованието би трябвало да стане народен стратегически приоритет, разяснява президентът. Това значи и нови форми на образование, изясни президентът. Според него би трябвало да има вложения в кабинети по приподни науки, тъй като сегашжните са в окаяно състояни. както и в спортни 

Има отдръпване на страната от дребните обитаеми места, която е в продължение на доста години, акцентира Радев, който откри образователната година в Основно учебно заведение „ Св. Климент Охридски “ в Трекляно, която е най-малката община у нас. Той добави, че последният върховен общественик, който е отивал там, е бил Богдан Филов. 

" Направи ми усещане духът на учителския състав тук. Виждате, че децата тук са малко, битката е за всяко дете и учителите водят тази битка всеки ден, всеки час и аз им се удивлявам за това. Поздравявам и всички учители в България и им поисквам триумф в тяхната виновна и благородна задача ", съобщи Румен Радев. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР